Longboard

Jaa, jag har beställt en longboard och jag fick gratis frakt! :D


bild: holywood.se

Snygg, eller???

// Hanna

Midsommar!Bilderna berättar dagen. Tack alla underbara människor!Grattis Världens Bästa Alva som fyller 15 år idag. Stortjejen.

Hurra! Hurra! Hurra!

Nyckelpiga och Muffin

Okej! Nu provar vi igen. det har hänt mycket på senaste tiden, jag har gått ut nian, vi har varit på klassresa till Furuvik som var supermysigt och helt underbart och gud var jag kommer sakna min klass när jag börjar Teknik till hösten men nu väntar ett skönt sommarlov. Väldigt välbehövt. Efter examen åkte vi på "examensfika" på köpmanberget och efter det väntade studenten. Efter som vi alltid brukar hitta på något på examen så bestämde vi oss för att spela minigolf på köpmanberget. Lördagen pluggade jag lite teori och slappade och på sändagen bar det av mot uppsala domkyrka med buss för att fira Anderas prästvigning och det var mycket rolig resa trots att jag var väldigt trött och det blev mycket åkande. Måndagen började med att klockan ringde halv 6 och klockan 7 började jag jobbet... Och så rullade veckan på, och igår hade jag moppe-körlektion och nu borde jag sova om jag ska orka med imorgon också.

Lite bilder som vanligt tagna ev mig:Här är alltså nyckelpigan som jag gav till min mentor. Eget mönster och självklart kan ni beställa en om ni vill ha!


Och här är min muffin som också är eget mönster!


Är någon sugen på att beställa eller nåågon sugen på att ha mönstret och lämmna en kommentar och gör det annars med så jag vet vilka ni är!

Ni får gärna skriva possitiv och negativ kritik, saker som ni vill de mer av, mindre av mm...


God Natt och dröm sött // Hanna


Det dära samvetet ja!!!

Ja, förlåt tusen gånger för dåligt bloggande men det är så mycket nu, jag håller på tar mitt AM-kort och jobbar 07.00-16.00.

// Hanna

ps. Lovar att bilder på min virkade nyckelpiga kommer snart. Någon som vill ha mönstret???

Kroatien i bilder!

Bilder tagna av mig i kroatien, bättre sent än aldrig och jag åker på klassresa till furuvik imorgon!!!Okej! Har inte tid att blogg just nu, men jag ska försöka lägga upp bilder på vattenfallen om inte datorn krånglar igen.

/ Hanna

Vinter

Alltså förstår ni vilken vinter vi har haft i år? Nätan 1,5 meter snö och taket på skolan rasade in av tyngden. Jag satt och bläddrade bland massa bilder och hittade lite jag bara måste visa:

Och den här terminen har gått så fort. Om en vacka går jag ut NIAN. Det är glädje blandat med ångest. Jag kommer inte gå med alla underbara människor mer, och jag slipper alla jobbiga...

förresten så fyndade jag två oanvända skjortklänningar som hade kostar 300:-/st nu för 50:-/st och ett par converse liknande tygskor för 10:- och ett par röda lack-ballerinaskor för 50:-.
Sov gott! // Hanna

RSS 2.0